Inici / Eduard Marull

Eduard Marull

Eduard Marull representa la tercera generació d’un negoci familiar, i recull la tradició de l’artesania en l’elaboració del pa i els productes dolços de l’Empordà, però també la capacitat per innovar i crear noves propostes gastrònomiques de pastisseria i xocolateria.

Eduard Marull va formar-se com a Mestre pastisser i això li va permetre introduir noves tècniques a l'obrador del Forn Marull, que conviuen al costat de les formes més artesanes, apreses del seu pare i el seu avi.
Va començar a formar-se amb 19 anys a l'escola de Flequers de Sabadell on va coincidir amb Manel Cortès (campió del món de brioixeria) de qui va ser-ne ajudant durant tot el curs lectiu. També en aquella època va coincidir amb Josep Pascual (creador del mètode Pascual) i Xavier Ramon (Triticum, Juliette), dos referents de la fleca actual.
Quan Marull va sentir curiositat per la pastisseria va començar a formar-se a l'EPGB (Escola de Pastisseria de Barcelona) on va cursar tot el programa formatiu. Després va poder gaudir de tot el calendari de cursos d'aula Candy Cash Formació on hi havia de professor Carles Mampel (Bubó) del qual va quedar molt marcat pel seu talent i creativitat. Més endavant va anar participant activament als cursos de l'Aula Chocovic i als de la prestigiosa firma de xocolata Valrhona, de la qual en l'actualitat forma part del Cercle V.
Forn Marull
"Gràcies per la seva visita"
iglesiesassociats