Inici / Actualitat / El Temporada Alta estrena figura de xocolata

Actualitat

01/09/2012

El Temporada Alta estrena figura de xocolata

La peça, formada a partir de xocolata blanca i xocolata negra 62%, és una composició abstracta amb tres elements principals: esferes -representen el món de les arts escèniques-, ous -icona de la pastisseria- i una mosca -símbol de la ciutat de Girona-.

Des d’aquest dijous, al punt d’Informació de Temporada Alta, s’hi pot veure l’escultura de xocolata inspirada en el festival, que ha estat creada per Eduard Marull i Jordi Currius, del Forn Marull, mecenes de Temporada Alta.

La peça és una rèplica en miniatura de l’escultura amb que s’obsequiarà a les companyies que participen al festival com a regal de benvinguda.

La peça de xocolata s’exposarà al Punt d’Informació de Temporada Alta (Cafè Savoy, carrer nou núm. 3, Girona) del 27 al 29 de setembre. El Punt d’Informació és l’espai que el festival i HamletStore.com han creat per a orientar i informar als espectadors en la tria dels seus espectacles i també el punt de trobada entre l’equip del festival, els actors i directors de les companyies participants.

Després d’aquests tres dies d’exposició, l’escultura de xocolata serà lliurada al CRAE de Salt, un centre gestionat per la Fundació Resilis que acull 24 infants en situació de desprotecció tutelats per l’administració catalana. Aquest projecte forma part del programa d’activitats socials incloses en el projecte Festival Solidari que impulsa Temporada Alta. El Festival i el grup d’entitats Plataforma Educativa, que gestiona diferents centres a les comarques gironines, han acordat portar a terme, d’ara endavant, diferents accions de col·laboració.

Veure tota l'actualitat
Forn Marull
"Gràcies per la seva visita"
iglesiesassociats